St.Hans i Solund

Hjelpe meg som tiden flyr, plutselig er alle dagene borte... Hva jeg har gjort med dem? Kost meg i sola med noen små scrappeprosjekter, det har jo vert alt for varmt til å sitte inne med skrappepulten - og PCen har fått hvile av samme grunn. Har hatt en uke ferie, var i Solund rundt St.Hans. Det var magisk :) gikk bort for å se på bålet for guttenes del, men J ble drittlei allerede mens vi ventet på brura (vel, egentlig var det brudgomen vi ventet på).
 image25

J var på god vei opp igjen til morfar før vi oppdaget at han var blitt pissur... Jeg sendte S tilbake etter ham, men han måtte til med brannmannsløft for å rikke ham med seg.  J lot seg ikke engang blidgjøre da mormor fant frem pølse med brød, og ikke ville han være med å grille. Nei, her skulle det ikke koses...

image24

Men så skjedde det plutselig noe spennende... Den store kvisthaugen fikk plutselig fyr, og da skal jeg si det var en som våknet :)  Han glemte helt at han hadde vert sur, og nærmet seg ilden med store øyne. Det var stort!

image26 image27

Det brant så heftig at det ikke bare var guttene som ble fascinert - det ble litt hett rundt ørene på noen hver. Heldigvis var det sikkerhetskyndige folk som stod bak, så brannslangen låg klar. Stor var lykken da de fikk frem den vakreste regnbue. Magisk!

image29

image30

Etterpå var alt glemt, og han boltret seg i grushaug og skogholt sammen med de andre ungene.

image31 image32

S var selvsagt for stor for slikt, jeg var svært stolt over at han tok det hele med nesten voksen tilnærming - selv om han sikkert kjedet seg så verken sa eller gjorde han noe som kunne tyde på det, og pratet og koste seg sammen med oss. Herlig! :)

image33  image34

Men fingrene klarte han ikke helt holde i ro ;)

image35

Da bålet til slutt var så godt som nedbrent hadde begge ungene fått nok, så da passet det godt å gå hjem.
Mormor kunne ikke for sitt bare liv forstå hvorfor jeg drølte sånn, og himlet med øynene da hun såg meg midt i lupinengen med kamera. Ikke at lupiner er min yndlingsblomst, men disse som står langs veien her er bare så nydelige, i alle slags varianter av fargemix.

image36   image37

image39  image40

Lenger borte i veien fant vi masse flotte villblomster, og hun bestemte seg foir å plukke med seg en av hver. Det ble en flott bukett til slutt! 

  image43  image46
Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5479030