Akkurat no...

...så er vi tre jenter på jobb og sjefen er på ferie. Først no når vi er så mange jenter merker eg at det er litt "ensomt" å jobbe hele året med bare mannfolk rundt meg. Ikke at jeg vil tilbake til trygdekontoret der det bare jobbet damer, men en lett blanding er sunt!

... scrapper jeg ikke noe særlig, men har laget noen blomsterkort og holder på med det tredje minialbumet. Maya Road Lunchbreak chipboard book - akkurat passe format til meg for øyeblikket. Jeg har valgt å bruke formatet til situasjoner/turer der jeg har hauger og lass av bilder i en serie. På enkelte har det vært vanskelig å velge ut bare 18 ;) Det å krøke så mange bilder inn på en 12x12 (selv dobbel) har jeg ikke lyst til, det blir for smått. Da mye bedre å bla gjennom en chipboardbok (6x7) med et bilde på hver side. Digger formatet også fordi jeg har en del arkserier som jeg ikke helt klarer å ta fatt på, fordi jeg føler jeg "bruker dem opp" i løpet av en eller to LO'er. Dermed er minialbum helt genialt og helt perfekt for meg akkurat nå.

... er jeg ferdig med problembedet mitt, fikk på duk og bark i helga. Fy for et slit - og fy så flott resultat! Gikk like godt løs på gresstustene som hadde tovet seg fast på muren under gjerdet, og fikk røskes skikkelig opp. Brukte vannslangen som "flomgenerator", slik at jorden ble flytende og røttene nærmest kom opp av seg selv. Det var nesten moro ;) Brukte vannslangen til å spyle vekk de visne blomstene på Rhododendron'en også, det var effektivt! Jeg ble selvsagt klissvåt og grundig skitten i løpet av denne søndagen, og dønn sliten i hele kroppen. Men det veide opp å kunne skue ut over en mye flottere hage! Me like! :) Er egentlig ikke helt ferdig, det gjenstår 5 sekker bark og ene siden av muren, men nå kom det regn så da venter jeg litt med resten. Det er egentlig bare småtteri som gjenstår.

... er malerne nesten ferdig med huset, de har igjen fremsiden. Det var meningen de skulle væreferdige torsdag, men det ble istedet en ukes pause pga ferieavvikling. Men jeg har ikke betalt noe ennå, så hva gjør det. Siden regnet kom nå er det ikke sikkert det går bare èn uke før de får ta fatt igjen, men de er nå i alle fall begynt. Bak ser det veldig flott ut, de er nøyaktige og griser ikke. Det eneste var en haug med sneiper i ugressbedet - som det var da...men ikke nå lenger :D

... har jeg fått meg ny mobil, og dermed en mobilblogg. Fikk nytt simkort et par dager etterpå, der var adressen butpic, det var definitivt ikke noe særlig kult. Men heldigvis gikk det an å omadressere til den første:
http://cayera486.blogspot.com/ 

... har jeg bestilt hytte i ferieparken på Kinsarvik noen dager i august, men det er jo en stund til ennå ... Har booket meg inn hos søstern etterpå, begge deler blir kjekt :) Synd M ikke kommer hjem før den søndagen vi reiser, men hun har det sikkert storveis i Thailand!

.. er jeg igrunnen lei av å skrive. C U! :)

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5479054