Kommentar-stafett & BloggCandy

Jeg setter sånn pris på kommentarene fra dere på det jeg lager, og jeg prøver å gi litt igjen, men jeg vet at vi alle kan og burde bli MYE flinkere til å kommentere hos hverandre. Så nå har jeg bestemt meg for å slå et slag for dette med

 

Kommentarstafett og Blog Candy

 

Her er reglene:  

  1. Skriv: "Jeg er med!" i kommentar-feltet på dette innlegget du nå leser.  
    Dette blir da etterhvert til kommentarlista.
  2. Skriv noen ord i bloggen din om denne BlogCandyen, med link hit.
  3. Sjekk bloggen til den som er foran deg på kommentarlista, finn en LO eller et kort som du vil si noe pent om, og skriv en hyggelig kommentar i den aktuelle bloggen. Så sjekker du linkene som vedkommende har i sin blogg, og velger deg ut en blogg.  I denne nye bloggen skal du så finne deg en LO eller et kort du liker og kommentere også denne med noen hyggelige ord. I den andre bloggen skal du også legge link hit så vedkommende kan få mulighet til være med på stafetten.
  4. Gå tilbake og finn deg et kort eller en LO her hos meg - alt annet enn akkurat dette innlegget her - som du kommenterer, og der du legger ved link til den siste bloggen du fant på din vandring.

 

Førstemann begynner her hos meg. Og for all del, det er lov å være med flere ganger - da blir det flere vinnersjanser. :)

Søndag kveld kl 20 går jeg inn som sistemann på lista og tar en tur i bloggen til hun/han foran meg. Deretter foretar jeg en random trekning - og før jeg annonserer vinneren kommer jeg selvsagt til å sjekke ut de aktuelle bloggene - ingen unnasluntring, altså :)

Tenkt på at hver gang du sier noe pent til noen gir du hundre ganger mer energi enn du forbruker. :)

Vinneren får et utvalg papirer fra mine deilige vintage bøker, og dessuten noen smakebiter fra GladieART


Kommentarer:
Postet av: Rita Søvik

For en flott idè! Jeg begynner! Gir en lyd når jeg er ferdig.

06.08.2008 @ 08:37
URL: http://ritaskortverden.blogspot.com
Postet av: Solfrid

Jeg er med, jeg også... :D

06.08.2008 @ 12:38
URL: http://aquarell-solfrid.blogspot.com/
Postet av: Gro S

jeg er med....skal linke og kommentere litt senere i dag...og forresten gratulerer med plass på stripa!

06.08.2008 @ 12:48
URL: http://gro-sblogg.blogspot.com/
Postet av: Pauline

Har ingen blogg jeg da.. men stilig tiltak, og gratulerer med 'GladieART' !!!

06.08.2008 @ 16:35
Postet av: Gladie

Pauline, det gjør ingenting om du ikke har blogg. Spre ryktet, så er du med lell. Du går inn i Gro sin blogg, så går nestemann inn i min blogg og finner linker.

06.08.2008 @ 17:29
URL: http://gladie.blogg.no
Postet av: Rita

Da har jeg tatt meg en runde. Startet hos Gro S, kommenterte den nydelige vintage LO-en hennes ;o) Og så gikk veien videre til Berit R, alltid noe fint der... Sukk.. Her er linken til hennes blogg:http://fo2scrap.blogspot.com/Og innlegget i min blogg er straks klar :o)Hilsen Rita

06.08.2008 @ 22:00
URL: http://ritaskortverden.blogspot.com
Postet av: Rita

Oooops, her er linken til innlegget jeg kommenterte hos Berit:http://fo2scrap.blogspot.com/2008/08/sukkerstt-utfordring.htmlDa tror jeg alt er med!Hei då

06.08.2008 @ 22:01
URL: http://ritaskortverden.blogspot.com
Postet av: Berit

Jeg er med! (bare litt treg noen ganger....*fnis*Skal til å lage en tråd om det nå - og så skal jeg ta meg en liten tur rundt om...;)KLEM

07.08.2008 @ 11:38
URL: http://fo2scrap.blogspot.com
Postet av: Jannhild

Åååå, denne må jeg prøve meg på!!! Skal se i kveld om jeg får tid og klarer?? Jeg sliter sånn med v.arm, er sykemeldt og går til kiropraktor.... Dataskriving er en fiende.........Klem og takk for koselig kommentar og hilsen i bloggen min :)

08.08.2008 @ 22:32
URL: http://jannhild.blogspot.com/
Postet av: Jannhild

Da har jeg tatt en runde. Jeg startet hos Berit, den 7.8., kommenertet der. Og i dag karet jeg meg fram til Marit O. ER litt på pausesiden når det gjelder data om dagene. Minst mulig en liten stund, så er jeg nok i full sving igjen :) Nå skal jeg gå inn og kommentere hos deg, og legge linken til der jeg kommenterte hos Marit O. Har jeg forstått rett?? OG sånn i siste liten , linke i min blogg og blogcandyen din!! Vet jeg er seint ute.....Klem

10.08.2008 @ 01:38
URL: http://jannhild.blogspot.com/
Postet av: Anne-Britt

Jeg er med på dette. Flott initiativ. Da har jeg først vært innom Jannhild sin blogg. Der er det jo så masse flott at jeg blir helt målløs. Så har selvfølelig kommentert der. Så var jeg innom Lene Aase sin blogg. Der var det også mye fint. Og til slutt var jeg innom deg og kommenterte noen ATC'er. De var jo bare så nydelige:)

10.08.2008 @ 11:30
URL: http://snuppa-annebritt.blogspot.com
Postet av:

Dette var lurt : )Jeg er med.....; )Har lagt ut link til kommentarstafetten i bloggen min også.Nå skal jeg rundt å kose meg litt : )

10.08.2008 @ 12:47
URL: http://sivicsinblogg.blogspot.com/
Postet av: siv Linda

Så har jeg også vært en rundtur i nye blogger, kjempemoro : )Var innom hos Anne Britt og Banglamarie. Til slutt var jeg innom de flotte ATC'ene dine : )Ha en fortsatt fin søndag!!

10.08.2008 @ 13:56
URL: http://sivicsinblogg.blogspot.com/
Postet av: Gladie

Da var tiden ute - tusen takk for at dere deltok!vinneren annonseres straks :)

10.08.2008 @ 20:05
URL: http://gladie.blogg.no
Postet av: Gladie

Nå har jeg vert en tur i Siv Lindas blogg, ta dere en tur inn, der var det utrolig mye lekre kort! Jeg fant også en link til en blogg jeg ikke har sett før, og har lagt igjen en kommentar. Nå skal jeg en kjapp tur innom random.org og høre hvem som vinner det hele :)

10.08.2008 @ 20:17
URL: http://gladie.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6071975